[Login]
Quotopia

Robin Sneek

Robin Sneek staat het liefst bekend als simpelweg Sneek. Dit vanwege deze minderwaardige naamgenoten die hij heeft. Goeie ouwe Sneek is de brenger van het leeuwendeel van de quotes in Quotopia, deels expres, deels per ongeluk. Sneek is de grote stem in de klas, en zonder hem is het maar stilletjes. Zo wordt er ook vaak gezegd: "Hmm... Wat is het stil zeg. Hey, waar is Sneek?"
Robin Sneek

Robin Sneek is ingedeeld bij de groep KKC VWO Groep E (2004-2007):
Klas 4VE (Schooljaar 2004/2005), 5VE (Schooljaar 2005/2006) en 6VE (Schooljaar 2006/2007) van het Keizer Karel College te Amstelveen. De mensen in deze groep hoeven niet perse alle 3 de jaren in de groep te hebben gezeten, 1 jaar is genoeg.
URL: http://www.keizerkarelcollege.nl

Quotes van Robin Sneek, opgeschreven door Martijn KeizerQuote #295:
Jaron Viëtor: De enige andere persoon die ik ken en die dat doet is Sneek.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.2 / 5
Jaron Viëtor
Jaron Viëtor
Robin Sneek
Robin Sneek

Kom je een quote tegen die uit een boek of film komt, of door iemand anders gezegt was dan dat er staat? Neem dan even contact op met mij (Jaron AKA Thulinma). Zie ook de link naar mijn website hieronder voor contactinformatie.
Disclaimer: Al deze quotes zijn uit hun oorsprongkelijke context gehaald, de mensen die geciteerd zijn bedoelden dus waarschijnlijk niet wat opgeschreven staat. Dat maakt het grappig, maar zegt dus verder niets over de personen in kwestie.
Sta je vermeld in Quotopia, maar wil je die eer liever niet? Dan wil ik graag eerst even opmerken dat achternamen niet in zoekmachines vindbaar zijn. Bijvoorbeeld de naam "Jan Klaassen" is alleen in zoekmachines opgeslagen als "Jan K." - je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen die je naam Googlen je rare uitspraken tegenkomen. Wil je ECHT niet in Quotopia zijn opgenomen, laat het dan even weten aan mij (nogmaals, hieronder staat een link contactinformatie).

  Created by Thulinma