[Login]
Quotopia

Luuk Bolscher

Arme Luuk heeft nog geen beschrijving... Weet jij een leuke? Laat het ons weten!
Luuk Bolscher

Luuk Bolscher is ingedeeld bij de groep KKC VWO Groep E (2004-2007):
Klas 4VE (Schooljaar 2004/2005), 5VE (Schooljaar 2005/2006) en 6VE (Schooljaar 2006/2007) van het Keizer Karel College te Amstelveen. De mensen in deze groep hoeven niet perse alle 3 de jaren in de groep te hebben gezeten, 1 jaar is genoeg.
URL: http://www.keizerkarelcollege.nl

Quotes van Luuk Bolscher, opgeschreven door Jaron ViëtorQuote #96:
Luuk Bolscher: Maar...
Maria van Hove: Hou je erbuiten, dove!

Gequote door:
Jaron Viëtor

Rating: 1.2 / 5
Luuk Bolscher
Luuk Bolscher
Maria van Hove
Maria van Hove

Quote #272:
Jeroen Erkamp: Hij ziet niet veel. (Jeroen praat hier over Luuk)
Luuk Bolscher: Nee
Rob Mes: En hij hoort ook niets.
Luuk Bolscher: Huh?

Gequote door:
Jaron Viëtor

Rating: 1.4 / 5
Jeroen Erkamp
Jeroen Erkamp
Luuk Bolscher
Luuk Bolscher
Rob Mes
Rob Mes

Kom je een quote tegen die uit een boek of film komt, of door iemand anders gezegt was dan dat er staat? Neem dan even contact op met mij (Jaron AKA Thulinma). Zie ook de link naar mijn website hieronder voor contactinformatie.
Disclaimer: Al deze quotes zijn uit hun oorsprongkelijke context gehaald, de mensen die geciteerd zijn bedoelden dus waarschijnlijk niet wat opgeschreven staat. Dat maakt het grappig, maar zegt dus verder niets over de personen in kwestie.
Sta je vermeld in Quotopia, maar wil je die eer liever niet? Dan wil ik graag eerst even opmerken dat achternamen niet in zoekmachines vindbaar zijn. Bijvoorbeeld de naam "Jan Klaassen" is alleen in zoekmachines opgeslagen als "Jan K." - je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen die je naam Googlen je rare uitspraken tegenkomen. Wil je ECHT niet in Quotopia zijn opgenomen, laat het dan even weten aan mij (nogmaals, hieronder staat een link contactinformatie).

  Created by Thulinma