[Login]
Quotopia

Het Verzorgingslokaal

Het goeie ouwe verzorgingslokaal, waar tweedeklassers hun posters ophangen. Het enige lokaal dat ooit quotes maakt!
Het Verzorgingslokaal

Het Verzorgingslokaal is ingedeeld bij de groep Overig Keizer Karel College:
In deze groep staan alle mensen, plaatsen en dingen die gequote zijn, uit een periode dat die op het Keizer Karel College te Amstelveen aanwezig waren. Denk aan leerlingen buiten Groep E, lokalen, prikborden, gemuteerde ninja kippen uit de hel...
URL: http://www.keizerkarelcollege.nl

Quotes van Het Verzorgingslokaal, opgeschreven door Jaron ViëtorQuote #160:
Het Verzorgingslokaal: Dus no sugar maar zuurkool, gezond en lekker met veel groente en fruit!

Gequote door:
Jaron Viëtor

Rating: 1.2 / 5
Het Verzorgingslokaal
Het Verzorgingslokaal

Quote #184:
Het Verzorgingslokaal: Dus verlies geen druppel, doe een condoom om je knuppel!

Gequote door:
Jaron Viëtor

Rating: 1.2 / 5
Het Verzorgingslokaal
Het Verzorgingslokaal

Kom je een quote tegen die uit een boek of film komt, of door iemand anders gezegt was dan dat er staat? Neem dan even contact op met mij (Jaron AKA Thulinma). Zie ook de link naar mijn website hieronder voor contactinformatie.
Disclaimer: Al deze quotes zijn uit hun oorsprongkelijke context gehaald, de mensen die geciteerd zijn bedoelden dus waarschijnlijk niet wat opgeschreven staat. Dat maakt het grappig, maar zegt dus verder niets over de personen in kwestie.
Sta je vermeld in Quotopia, maar wil je die eer liever niet? Dan wil ik graag eerst even opmerken dat achternamen niet in zoekmachines vindbaar zijn. Bijvoorbeeld de naam "Jan Klaassen" is alleen in zoekmachines opgeslagen als "Jan K." - je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen die je naam Googlen je rare uitspraken tegenkomen. Wil je ECHT niet in Quotopia zijn opgenomen, laat het dan even weten aan mij (nogmaals, hieronder staat een link contactinformatie).

  Created by Thulinma