[Login]
Quotopia

Trein Conducteur

Random naamloze treinconducteur. Jeej!
Trein Conducteur

Trein Conducteur is ingedeeld bij de groep Leiden:
Deze groep omvat dingen, mensen, kamikazekonijnen, en andere troep die ik tegenkom/tegenkwam in, of onderweg naar, de Universiteit van Leiden.
Denk aan bijvoorbeeld treinconducteurs, mede-studenten, professoren, brandende verkeersborden, etc...
URL: http://www.leidenuniv.nl

Quotes van Trein Conducteur, opgeschreven door Martijn KeizerQuote #297:
Trein Conducteur: Dames en heren. Ik heb goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat de motor van de trein zojuist is uitgevallen, het goede nieuws is dat u per trein reist en niet per vliegtuig.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.9 / 5
Trein Conducteur
Trein Conducteur

Quote #298:
Trein Conducteur: Dames en heren. In verband met een aanrijding, rijden treinen naar Utrecht en verder, niet verder dan naar Utrecht.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.2 / 5
Trein Conducteur
Trein Conducteur

Quote #326:
Trein Conducteur: Dames en heren, wij naderen station Den-Haag Centraal, eindbestemming van deze trein. Denkt u bij het verlaten van de trein aan uw persoonlijke eigendommen en neemt u deze ook mee.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.3 / 5
Trein Conducteur
Trein Conducteur

Quote #351:
Trein Conducteur: Goeiemoggel, vervloeksbewijzen alstublaft.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.2 / 5
Trein Conducteur
Trein Conducteur

Quote #358:
Trein Conducteur 1: Dames en heren, jongens en meisjes, dit is station Leiden Centraal. U zit in de sneltrein naar Heemstede-Aerdenhout, Haarlem en als eindbestemming Amsterdam Centraal. Maar nu eerst station Leiden Centraal.
Trein Conducteur 2: Dames en heren, een welgemeend excuus voor mijn leerling. Voor Leiden centraal krijgen we eerst nog station Den Haag hollands spoor. Dit is Den Haag HS
Trein Conducteur 1: Sorry meester. Ik was iets te voorbarig. Dit is inderdaad niet Leiden Centraal maar Den Haag Centraal
Trein Conducteur 2: Den Haag Hollands Spoor.
Trein Conducteur 1: Nogmaals mijn excuses.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.3 / 5
Trein Conducteur
Trein Conducteur

Kom je een quote tegen die uit een boek of film komt, of door iemand anders gezegt was dan dat er staat? Neem dan even contact op met mij (Jaron AKA Thulinma). Zie ook de link naar mijn website hieronder voor contactinformatie.
Disclaimer: Al deze quotes zijn uit hun oorsprongkelijke context gehaald, de mensen die geciteerd zijn bedoelden dus waarschijnlijk niet wat opgeschreven staat. Dat maakt het grappig, maar zegt dus verder niets over de personen in kwestie.
Sta je vermeld in Quotopia, maar wil je die eer liever niet? Dan wil ik graag eerst even opmerken dat achternamen niet in zoekmachines vindbaar zijn. Bijvoorbeeld de naam "Jan Klaassen" is alleen in zoekmachines opgeslagen als "Jan K." - je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen die je naam Googlen je rare uitspraken tegenkomen. Wil je ECHT niet in Quotopia zijn opgenomen, laat het dan even weten aan mij (nogmaals, hieronder staat een link contactinformatie).

  Created by Thulinma