[Login]
Quotopia

Hendrik Jan Hoogeboom

Hendrik Jan is docent aan de Universiteit Leiden, aan de opleiding Informatica.
Hendrik Jan Hoogeboom

Hendrik Jan Hoogeboom is ingedeeld bij de groep Leiden:
Deze groep omvat dingen, mensen, kamikazekonijnen, en andere troep die ik tegenkom/tegenkwam in, of onderweg naar, de Universiteit van Leiden.
Denk aan bijvoorbeeld treinconducteurs, mede-studenten, professoren, brandende verkeersborden, etc...
URL: http://www.leidenuniv.nl

Quotes van Hendrik Jan Hoogeboom, opgeschreven door Martijn KeizerQuote #306:
Hendrik Jan Hoogeboom: Als jullie het niet begrepen hebben, ligt dat aan mij, niet aan jullie. Het is mijn taak om er voor te zorgen dat jullie het snappen. ... en jullie taak om wakker te blijven.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.2 / 5
Hendrik Jan Hoogeboom
Hendrik Jan Hoogeboom

Quote #322:
Hendrik Jan Hoogeboom: De lege verzameling geconcateneerd met de lege verzameling geconcateneerd met de lege verzameling geconcateneerd met de lege verzameling geconcateneerd met de lege verzameling is de lege verzameling geconcateneerd met de lege verzameling geconcateneerd met de lege verzameling geconcateneerd met de lege verzameling, en is dus de lege verzameling.
Jaron Viëtor: Ik zou het quoten als ik het kon bijhouden.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.2 / 5
Hendrik Jan Hoogeboom
Hendrik Jan Hoogeboom
Jaron Viëtor
Jaron Viëtor

Kom je een quote tegen die uit een boek of film komt, of door iemand anders gezegt was dan dat er staat? Neem dan even contact op met mij (Jaron AKA Thulinma). Zie ook de link naar mijn website hieronder voor contactinformatie.
Disclaimer: Al deze quotes zijn uit hun oorsprongkelijke context gehaald, de mensen die geciteerd zijn bedoelden dus waarschijnlijk niet wat opgeschreven staat. Dat maakt het grappig, maar zegt dus verder niets over de personen in kwestie.
Sta je vermeld in Quotopia, maar wil je die eer liever niet? Dan wil ik graag eerst even opmerken dat achternamen niet in zoekmachines vindbaar zijn. Bijvoorbeeld de naam "Jan Klaassen" is alleen in zoekmachines opgeslagen als "Jan K." - je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen die je naam Googlen je rare uitspraken tegenkomen. Wil je ECHT niet in Quotopia zijn opgenomen, laat het dan even weten aan mij (nogmaals, hieronder staat een link contactinformatie).

  Created by Thulinma