[Login]
Quotopia

Frank de Boer

Frank de Boer is een associate professor aan de Universiteit van Leiden.
Frank de Boer

Frank de Boer is ingedeeld bij de groep Leiden:
Deze groep omvat dingen, mensen, kamikazekonijnen, en andere troep die ik tegenkom/tegenkwam in, of onderweg naar, de Universiteit van Leiden.
Denk aan bijvoorbeeld treinconducteurs, mede-studenten, professoren, brandende verkeersborden, etc...
URL: http://www.leidenuniv.nl

Quotes van Frank de Boer, opgeschreven door Jaron ViëtorQuote #336:
Frank de Boer: Dus "mm" en "nn" of "uh". Ja, da's logica.

Gequote door:
Jaron Viëtor

Rating: 1.2 / 5
Frank de Boer
Frank de Boer

Quote #342:
Frank de Boer: Geef trouwens maar een gil als het pauze is... maar niet allemaal tegelijk!

Gequote door:
Jaron Viëtor

Rating: 1.2 / 5
Frank de Boer
Frank de Boer

Kom je een quote tegen die uit een boek of film komt, of door iemand anders gezegt was dan dat er staat? Neem dan even contact op met mij (Jaron AKA Thulinma). Zie ook de link naar mijn website hieronder voor contactinformatie.
Disclaimer: Al deze quotes zijn uit hun oorsprongkelijke context gehaald, de mensen die geciteerd zijn bedoelden dus waarschijnlijk niet wat opgeschreven staat. Dat maakt het grappig, maar zegt dus verder niets over de personen in kwestie.
Sta je vermeld in Quotopia, maar wil je die eer liever niet? Dan wil ik graag eerst even opmerken dat achternamen niet in zoekmachines vindbaar zijn. Bijvoorbeeld de naam "Jan Klaassen" is alleen in zoekmachines opgeslagen als "Jan K." - je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen die je naam Googlen je rare uitspraken tegenkomen. Wil je ECHT niet in Quotopia zijn opgenomen, laat het dan even weten aan mij (nogmaals, hieronder staat een link contactinformatie).

  Created by Thulinma