[Login]
Quotopia

Suze Meijer-Crost

Moeder van Inge, oma van Jaron en Balder. 100% Suze uit concentraat.
Suze Meijer-Crost

Suze Meijer-Crost is ingedeeld bij de groep Familie Vietor (en omstreken):
In deze groep valt alle "extended family" van Jaron. Dit zijn directe bloedverwanten en hun directe/aangetrouwde bloedverwanten. Eigenlijk idereen die naar de Vietor Reunie komt. Zie ook de site voor meer informatie.
URL: http://www.vietors.com

Quotes van Suze Meijer-Crost, opgeschreven door Jaron ViëtorQuote #648:
Suze Meijer-Crost: Een turk in een jurk.

Gequote door:
Jaron Viëtor

Rating: 1.2 / 5
Suze Meijer-Crost
Suze Meijer-Crost

Quote #670:
Suze: Hebben jullie gezien dat je buiten kan dammen?
Balder: Is het dammen of schaatsen?

Gequote door:
Jaron Viëtor

Rating: 1.4 / 5
Balder Viëtor
Balder Viëtor
Suze Meijer-Crost
Suze Meijer-Crost

Kom je een quote tegen die uit een boek of film komt, of door iemand anders gezegt was dan dat er staat? Neem dan even contact op met mij (Jaron AKA Thulinma). Zie ook de link naar mijn website hieronder voor contactinformatie.
Disclaimer: Al deze quotes zijn uit hun oorsprongkelijke context gehaald, de mensen die geciteerd zijn bedoelden dus waarschijnlijk niet wat opgeschreven staat. Dat maakt het grappig, maar zegt dus verder niets over de personen in kwestie.
Sta je vermeld in Quotopia, maar wil je die eer liever niet? Dan wil ik graag eerst even opmerken dat achternamen niet in zoekmachines vindbaar zijn. Bijvoorbeeld de naam "Jan Klaassen" is alleen in zoekmachines opgeslagen als "Jan K." - je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen die je naam Googlen je rare uitspraken tegenkomen. Wil je ECHT niet in Quotopia zijn opgenomen, laat het dan even weten aan mij (nogmaals, hieronder staat een link contactinformatie).

  Created by Thulinma