[Login]
Quotopia
Welkom in Quotopia, het utopia voor quotes.
Quotopia is aan een constante verandering onderhevig, dus mocht er een quote niet kloppen, niet origineel zijn (bijvoorbeeld uit een film of zo), een naam niet goed zijn, of wat dan ook, laat het dan even weten!
Dit soort reacties op Quototopia kunnen worden gemailt naar jaron@vietors.com.

  • Toplijst - de 25 beste quotes van het moment!
  • De 50 nieuwste quotes in Quotopia
  • Personenlijst Quotopia
  • Groepenlijst Quotopia
  • Quoterslijst Quotopia  • Quote #426:
    Jaron Viëtor: De zomer is echt mijn minst favoriete seizoen. Alles waar ik allergisch voor ben staat in bloei. Nou ja, je moet er misschien van niezen, maar het ziet er tenminste wel goed uit.
    Pol van Aubel: Zeg je dat ook over vrouwen? 'Je krijgt er misschien AIDS van, maar het ziet er wel goed uit.'

    Gequote door:
    Jaron Viëtor

    Rating: 1.4 / 5
    Jaron Viëtor
    Jaron Viëtor
    Pol van Aubel
    Pol van Aubel    Van de volgende personen mist Quotopia nog een foto, als je een foto hebt van een van deze personen, mail hem dan aub even:
    Robert Ardrey
    Famke Bergmans
    Ramkoemar Bhoera
    Marcello Bonsangue
    Hans de Bresser
    Martyn Drury
    Annelies Keizer
    Jetty Kleijn
    Bram Krachten
    Robert Nagtegaal
    Kim Pittoors
    Chris Spiers
    Jeannot Trampert
    Amy Upson
    Stuart Upson
    Harry Wijshoff
    Van de volgende personen mist Quotopia nog een voornaam, als je weet wat de voornaam is van een van de volgende personen, mail hem dan aub even:
     Onbekend Persoon
    Kom je een quote tegen die uit een boek of film komt, of door iemand anders gezegt was dan dat er staat? Neem dan even contact op met mij (Jaron AKA Thulinma). Zie ook de link naar mijn website hieronder voor contactinformatie.
    Disclaimer: Al deze quotes zijn uit hun oorsprongkelijke context gehaald, de mensen die geciteerd zijn bedoelden dus waarschijnlijk niet wat opgeschreven staat. Dat maakt het grappig, maar zegt dus verder niets over de personen in kwestie.
    Sta je vermeld in Quotopia, maar wil je die eer liever niet? Dan wil ik graag eerst even opmerken dat achternamen niet in zoekmachines vindbaar zijn. Bijvoorbeeld de naam "Jan Klaassen" is alleen in zoekmachines opgeslagen als "Jan K." - je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen die je naam Googlen je rare uitspraken tegenkomen. Wil je ECHT niet in Quotopia zijn opgenomen, laat het dan even weten aan mij (nogmaals, hieronder staat een link contactinformatie).

      Created by Thulinma