[Login]
Quotopia

Robert Nagtegaal

De systeembeheerder van de PC lokalen op het LIACS.

Robert Nagtegaal is niet in een groep ingedeeld.

Robert Nagtegaal heeft de volgende quotes op zijn/haar geweten:

Quote #439:
Erik Zandvliet: Ik heb er gisteren drie kwartier over gedaan om uit Leiden te komen.
Robert Nagtegaal: Daar doe ik al twaalf jaar over en het lukt me nog niet.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.2 / 5
Erik Zandvliet
Erik Zandvliet

Quote #440:
Robert Nagtegaal: Je mag zo komen kijken waarom hij het niet meer doet, eerst moet ik hem even losmaken. Dat duurt wel even.
Jaron Viëtor: Maar hij is toch al los?
Robert Nagtegaal: Nee nerd, hij staat nog aan de tafel vast.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.2 / 5
Jaron Viëtor
Jaron Viëtor

Kom je een quote tegen die uit een boek of film komt, of door iemand anders gezegt was dan dat er staat? Neem dan even contact op met mij (Jaron AKA Thulinma). Zie ook de link naar mijn website hieronder voor contactinformatie.
Disclaimer: Al deze quotes zijn uit hun oorsprongkelijke context gehaald, de mensen die geciteerd zijn bedoelden dus waarschijnlijk niet wat opgeschreven staat. Dat maakt het grappig, maar zegt dus verder niets over de personen in kwestie.
Sta je vermeld in Quotopia, maar wil je die eer liever niet? Dan wil ik graag eerst even opmerken dat achternamen niet in zoekmachines vindbaar zijn. Bijvoorbeeld de naam "Jan Klaassen" is alleen in zoekmachines opgeslagen als "Jan K." - je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen die je naam Googlen je rare uitspraken tegenkomen. Wil je ECHT niet in Quotopia zijn opgenomen, laat het dan even weten aan mij (nogmaals, hieronder staat een link contactinformatie).

  Created by Thulinma