[Login]
Quotopia

Martyn Drury

Hoogleraar geologie metamorphisme aan de UU

Martyn Drury is niet in een groep ingedeeld.

Martyn Drury heeft de volgende quotes op zijn/haar geweten:

Quote #477:
Martyn Drury: So it's actually very easy to measure U-238, in practice. You only need a friend with a nuclear reactor.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.2 / 5

Quote #478:
Martyn Drury: And the track length is on average eleven point seven .. wait, that should be micrometers, not million years.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.2 / 5

Quote #487:
Martyn Drury: So this is an other example of petrology specialists using difficult words to keep non-specialists out.

Gequote door:
Martijn Keizer

Rating: 1.2 / 5

Kom je een quote tegen die uit een boek of film komt, of door iemand anders gezegt was dan dat er staat? Neem dan even contact op met mij (Jaron AKA Thulinma). Zie ook de link naar mijn website hieronder voor contactinformatie.
Disclaimer: Al deze quotes zijn uit hun oorsprongkelijke context gehaald, de mensen die geciteerd zijn bedoelden dus waarschijnlijk niet wat opgeschreven staat. Dat maakt het grappig, maar zegt dus verder niets over de personen in kwestie.
Sta je vermeld in Quotopia, maar wil je die eer liever niet? Dan wil ik graag eerst even opmerken dat achternamen niet in zoekmachines vindbaar zijn. Bijvoorbeeld de naam "Jan Klaassen" is alleen in zoekmachines opgeslagen als "Jan K." - je hoeft je dus geen zorgen te maken dat mensen die je naam Googlen je rare uitspraken tegenkomen. Wil je ECHT niet in Quotopia zijn opgenomen, laat het dan even weten aan mij (nogmaals, hieronder staat een link contactinformatie).

  Created by Thulinma